Over PG Tours n Travels

Reizen, ontdekken, fotografie en lekker genieten van uw welverdiende vakantie. PG Tours & Travels organiseert comfortabele groepsrondreizen onder begeleiding van een relaxte crew. Wij bieden volledig georganiseerde rondreizen en zijn specialist op het gebied van Sri Lanka en de Malediven. Op basis van uw wensen ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen en niet geheel onbelangrijk, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

PG Tours & Travels is een onderdeel van PHOTOGRAFIX. PHOTOGRAFIX is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met fotografie (voornamelijk bruidsfotografie) en het verrichten van grafisch ontwerp (websites, huisstijl, logo’s, visitekaartjes, folders, flyers, billboards/banners) en drukkerij activiteiten. Neem voor al onze andere shoots en projecten een kijkje op onze websites http://bruidsfotografie.photografix.nl of www.photografix.nl.

Wij zijn spontaan, ruimdenkend, ijverig, multifunctioneel en wij werken hard om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Ongeacht met welke shoot of project we bezig zijn, het persoonlijk contact met onze klanten staat altijd centraal. Op deze manier worden kennis, kunde en ervaring met de wensen van de klant gecombineerd.

PHOTOGRAFIX is opgericht door Uthayan Sivanathan. Opgegroeid met fotografie is hij zich sinds 2013 meer gaan richten op zijn eigen onderneming. Ondertussen is het team in 2015 uitgebreid met de komst van Tamara van Dorp en enkele vaste videografen. Iedereen binnen ons team heeft zijn eigen specialiteit. Zo doet Uthayan veelal de digitale nabewerking, het ontwerpen van trouw albums en het grafische gedeelte. Tamara is de spil in alle administratieve werkzaamheden, het klantencontact en de creëren van de slideshows. PHOTOGRAFIX organiseert ook workshops en vanaf 2016 groepsreizen.